Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

D'acord Més informació

Codi de valors

  1. Els carnissers, xarcuters i cansaladers de tot el territori català estem compromesos amb la qualitat i l'excel·lència del producte, un producte bo, fresc i local.
  2. La nostra oferta gastronòmica va més enllà del món de la carn: oferim als nostres clients solucions nutritives, de qualitat, saludables i creatives.
  3. Manifestem el nostre compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat del planeta, i per això treballem per reduir al màxim l'impacte dels nostres envasos i embalatges.
  4. Traslladem als nostres clients tota la informació dels productes que elaborem i venem.
  5. Ens comprometem amb els productors locals per oferir una carn de qualitat i proximitat que compleix la normativa europea de benestar animal.
  6. Som professionals escrupolosos en l'acompliment de les normatives higiènico-sanitàries que formen part del nostre treball.
  7. La formació continuada és la senya de la nostra professionalitat: tenir un coneixement profund del nostre ofici ens permet fer uns millors elaborats, i ser innovadors i creatius.
  8. Estem compromesos amb la comunitat on treballem.
  9. Formem part del petit comerç de proximitat: l'entenem com un eix estratègic per unir i cohesionar els barris i pobles , per generar ocupació, per fer més sostenible la mobilitat de les persones i per fer rutllar l'economia del país.
  10. Defensem els productes carnis tradicionals d'elaboració artesana, de la qual en som hereus, i que formen part de la cultura gastronòmica catalana.
font: Gremi de carnissers i xarcuters de Catalunya
Cansaladeria Singla
Carrer La Vinya, 2
08270 - Navarcles (Barcelona) 
938270380
Fax: 93 827 05 12
COMPARTEIX LA NOSTRA WEB A
Compartir Twitter Compartir Facebook
n° visites: 328828